Zakelijk Engels leren?

Voor veel mensen in het bedrijfsleven is het kunnen spreken en schrijven van goed zakelijk Engels een must. Bij het zakendoen of werken over de grens wil niemand aankomen met steenkolenengels. Ook een werkgever kan van zijn werknemers verlangen dat hun kennis van de Engelse taal goed op peil i en niets te wensen overlaat. Waar de meeste mensen wel een aardig woordje Engels spreken, houdt dit toch vaak op bij het zakelijke aspect van de Engelse taal. Bepaalde begrippen komen niet aan bod op de middelbare school en het alledaagse Engels dat je bijna iedere dag hoort en leest. Daarom kiezen mensen graag voor een cursus om hun kennis wat bij te spijkeren. Masterclass English biedt dergelijke cursussen aan. 

Waarom zakelijk Engels?

Een cursus zakelijk Engels kan vele voordelen opleveren. Enkele voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • Meer zelfvertrouwen in engels contact
  • Meer baanmogelijkheden
  • Professionelere uitstraling van jezelf of je werknemers
  • Betere communicatieve vaardigheden

Het leren van zakelijk Engels is dus voor de meeste mensen een goede manier om hun kwaliteiten te verbeteren, terwijl werkgevers hun bedrijf meer waarde geven. Er zijn verschillende soorten zakelijk Engels. Zo kun je de internationaal gewaardeerde Cambridge Business certificaten halen. Masterclass English biedt bijvoorbeeld Cambridge Business Vantage en Cambridge Business Higher aan. Deze cursussen zijn op B2 en C1 niveau. In deze cursussen leer je de taal spreken, schrijven, luisteren en lezen. Je kunt ook een meer specifieke cursus volgen die is gericht op het Engels in je eigen werkveld. Zo biedt Masterclass English ook de cursussen juridisch Engels en Financieel Engels aan. Na deze cursussen ben je goed op de hoogte van het zakelijk Engels, evenals het jargon dat specifiek in jouw branche gebruikt wordt.

Zakelijk Engels bij Masterclass English

Echt zakelijk Engels leren gaat het snelst wanneer je cursus van goed niveau is, en je docenten hebt die weten wat ze doen. Zo is het bijvoorbeeld goed om een docent te hebben die zelf native speaker is. Zeker als je al een redelijk basisniveau van de Engelse taal hebt, kan dit je echt naar een hoger plan tillen. Een native speaker daagt je uit, en kan je ook beter op de hoogte brengen van de culturele aspecten van een land en de gewoontes van het land. Dat is met name handig bij het leren van zakelijk Engels! Masterclass English werkt met deze native speakers. Zo ben je gegarandeerd van resultaat.

Daarnaast leert iedereen een taal op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier. Daarom is het heel belangrijk dat een studieprogramma is aangepast aan jouw kunnen. Bij Masterclass English krijg je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd studieplan. Gedurende je cursus krijg je feedback over jouw voortgang, en aan het einde van de training krijg je advies over het voortzetten van je leerproces. Zo wordt het een stuk makkelijker om het de taal je eigen te maken.

Masterclass English biedt zowel incompany-cursussen als priv√©cursussen aan. Wil je dus je werknemers beter zakelijk Engels laten leren, of ben je voor jezelf op zoek naar een cursus? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Masterclass English, via www.masterclassenglish.com. Lees meer…