Waar kun je een limo huren?

Een limo huren is een hele chique aangelegenheid. Voor de meeste mensen is het een once in a lifttime ervaring, en niet voor niets! Een ritje in een echte limousine is heel bijzonder en dat mag dan ook best wat kosten. Bij Vallei Limousines echter liggen de prijzen niet zo hoog als je zou verwachten. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van limousines (in diverse kleuren) en als je dus graag, voor wat voor gelegenheid dan ook, een limo wil huren ben je bij Vallei Limousines aan het juiste adres. Ze hebben namelijk een selectie prachtige wagens staan in de meest gangbare kleuren, namelijk een aantal witte wagens, glimmende zwarte limousines en een toffe uitschieter in felroze. De laatste wordt vooral verhuurd aan groepen vrouwen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, gala of ander evenement dat zich speciaal richt op vrouwen. Een limo huren kun je namelijk huren voor één ritje van meerdere uren, bijvoorbeeld voor een groep mensen, maar je kunt hem ook huren om te gebruiken als vervoermiddel voor je gasten op een evenement. Je laat in zo’n geval de limousine de hele avond op en neer rijden tussen locaties om je gasten van de ene naar de andere plek te brengen. Iedereen zal enorm onder de indruk zijn van het luxe vervoermiddel, met een limo van Vallei Limousines maak je absoluut de blits.

Limo huren met topservice

Als je bij Vallei Limousines aanklopt om een limo te huren kun je alleen de allerbeste service verwachten. Ze hanteren namelijk de volgende voorwaarden voor de verhuur van hun wagens:

  • Elke verhuurperiode komt de wagen met een gratis fles champagne.
  • De limousines worden na elk gebruik netjes schoongemaakt.
  • De tarieven zijn zeer scherp ten opzichte van concurrenten.
  • Ze hebben alleen professionele chauffeurs in dienst.

Als je bovenstaand rijtje leest begrijp je dat Vallei Limousines één van de beste limousine verhuurbedrijven is en dat het niet voor niets is dat ze een hele hoge klanttevredenheid hebben. Bovendien bieden ze naast hun reguliere service om een limo te huren ook nog diverse arrangementen, welke zeer interessant zijn als je een evenement gaat bezoeken met een groepje mensen.

Limousine arrangement

Bij Vallei Limousines kun je natuurlijk een limo huren zonder allerlei extra’s. Je bent namelijk niet verplicht om deze af te nemen. Maar als je het leuk vindt om nog wat dingen toe te voegen aan de limousine verhuur, dan kan dat. Bij Vallei Limousines bieden ze namelijk leuke arrangementen, bijvoorbeeld voor een galafeest. Je kunt in dat geval een limo huren om je thuis in te laten ophalen en vervolgens op de feestlocatie te laten brengen. Deze limousine zal dan eerst een ritje van 15 minuten maken voordat hij je wegbrengt. Je kunt dan met je groep klasgenoten even genieten van de luxe. Ook het wachten in de rij bij de locatie van het gala en de tijd om foto’s te maken van de groep met de limousine zit in de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niet te haasten omdat je de auto alleen gebruikt voor het ophalen en wegbrengen. En dat maakt je galafeest een stuk relaxter en bovendien luxer!

Lees meer…