Op zoek naar een pianist voor je huwelijk?

Het organiseren van een bruiloft is heel veel werk, vinden althans de meeste mensen. Je moet super veel dingen regelen en er moeten knopen worden doorgehakt waar beiden het mee eens moeten zijn. Op het gebied van het feest (meestal ‘s avonds, na de huwelijksvoltrekking) is er heel veel waar je aan moet denken, de muziek bijvoorbeeld. Voor wie niet van standaard houdt is daar de pianist voor een huwelijk, namelijk Thomas Alexander. Dit is een pianist die heel veel ervaring heeft als pianist voor een huwelijk, en die met zijn muziek precies de juiste snaar weet te raken en daardoor de juiste sfeer te creëren. Pianospel op je huwelijk is natuurlijk super romantisch, en er zijn maar weinig mensen die niet van het geluid van de piano houden. Daarom is het een logische zet om een pianist in te huren voor jullie bruiloft. De sfeer zal er heel relaxt door zijn en het is weer eens wat anders dan een simpele DJ die de hele avond allerlei standaard nummertjes draait die we onderhand allemaal wel kennen. Met een pianist op je huwelijk verras je je gasten echt en geef je ze een unieke ervaring die ze niet gauw zullen vergeten. Bovendien kun je als je Thomas Alexander inhuurt in overleg met hem een bepaalde muziekstijl of -sfeer kiezen. Hij heeft namelijk meerdere stijlen onder de knie en kan de stukken die hij speelt aanpassen aan jullie wensen. Het is dus zeker niet zo dat je gebonden bent aan zijn eigen stijl of dat hij per se alleen klassieke muziek speelt op je bruiloft, integendeel. Thomas past zich graag aan aan jullie smaak en wensen!

Een pianist op je huwelijk met uniek oevre

Thomas Alexander is werkelijk een muzikaal wonder. Als je hem hoort spelen klinken alle andere pianisten als amateurs. Hij heeft wereldwijd al vele concerten gegeven, reeds voor voormalig koningin Beatrix gespeeld en is op tv geweest om zijn kunsten te vertonen. Als pianist voor je huwelijk is hij dus uitermate geschikt. Als je hem wilt inhuren kun je hem in overleg één of meerdere van de volgende muziekstijlen laten spelen:

  • Jazz
  • Blues
  • Improvisaties
  • Klassiek
  • Hedendaags

Thomas heeft alle stijlen uitermate goed onder de knie en zal je zeker verrassen met prachtige muziek tijdens de gehele avond. Hij speelt vaak als pianist op een huwelijk dus ook als je niet goed weet wat voor stijl je zelf het mooist vindt kun je hem zijn gang laten gaan. Hij weet namelijk prima hoe je bruiloftsgasten vermaakt.

Wat krijg je als je Thomas als pianist inhuurt?

Als je Thomas Alexander als pianist op je huwelijk laat spelen beleef je zeker de avond van je dromen. Thomas weet als geen ander hoe je sfeer maakt en kan zijn repertoire aanpassen aan jullie wensen. Hij geeft altijd de volle 100% om jullie en de gasten tevreden te maken en kan zelfs, indien er geen piano of vleugel aanwezig is op de locatie, zijn eigen prachtige instrument meenemen. Met Thomas haal je een toegewijde en ervaren professionele muzikant in huis die van de muziek op jullie bruiloft een waar spektakel maakt!

https://thomasalexanderpiano.com/pianist-huwelijk/