Waar is goede non stick walsbekleding te vinden?

Toen ik onlangs onze productiehal inliep, hoorde ik een heel vreemd geluid komen uit de hoek van de wals. Dat was iets waar ik meteen van schrok want doorgaans is het zo dat wanneer ik vreemde geluiden hoor, dit betekent dat er echt iets aan de hand is. Ik ben daarom gaan kijken wat er loos was en ik zag meteen dat de wals niet meer goed functioneerde. Het was namelijk zo dat de producten die wij moeten walsen, aan de wals zelf bleven kleven. Dat is altijd een slecht teken en ik heb de productie daarom ook meteen stilgelegd. Ik moest namelijk bekijken wat er met de wals aan de hand was en toen ik dit beter ging bekijken, heb ik gezien dat de non stick walsbekleding zijn beste tijd had gehad. Wanneer deze namelijk gaat plakken, is het de hoogste tijd om nieuwe non stick walsbekleding te kopen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om betere non stick walsbekleding te kopen en ik heb toen een bedrijf gezocht dat mij goed kon helpen. Het was namelijk zo dat wij deze non stick walsbekleding nog maar net hadden gekocht en nu was het dus al naar zijn grootjes. Dat betekende dat ik sowieso niet meer met het oude bedrijf wilde samenwerken en dus ben ik gaan kijken of ik een bedrijf kon vinden dat mij aan betere non stick walsbekleding kon helpen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op het internet kon gaan kijken naar mogelijkheden omdat ik het idee had dat ik bij mij in de buurt niet snel een professioneel bedrijf zou kunnen vinden dat mij zou kunnen helpen. ik ben daarom even gaan googelen om te zien waar ik moest zijn wanneer ik non stick walsbekleding wilde kopen en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van hardick kon gaan kijken. Dit bedrijf heeft namelijk een heel goede reputatie wanneer het gaat over non stick walsbekleding en ik ben daarom gaan kijken of ik met dit bedrijf in zee kon gaan. Ik heb even contact gelegd met de mensen van dit bedrijf en ik heb toen te horen gekregen dat zij graag met mij wilden nadenken over welke non stick walsbekleding het beste was voor onze wals. 

Deze non stick walsbekleding is van hoge kwaliteit 

Wij hebben een overleg ingepland met de mensen van hardick.nl en dat is ons heel goed bevallen. Zij konden ons namelijk heel goed adviseren over welke non stick walsbekleding het beste was voor ons en wij hebben dus ook al heel snel een bestelling kunnen plaatsen. Dat bekende dat wij onze wals binnen de kortste keren weer konden laten draaien. 

Deze service was fantastisch

Wij hebben inmiddels weer een goed werkende wals en wij kunnen daarom ook niet anders dan zeggen dat:

  • wij heel goed zijn geadviseerd door dit bedrijf 
  • wij heel snel weer onze productie konden oppakken 
  • wij zeer te spreken waren over de rekening die wij ontvingen 

Meer weten? Neem dan ook nog even een kijkje op hardick.nl.