Is een beveiliger altijd de beste keus?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren geteisterd door inbrekers. Wij hadden de schade van de ene inbraak nog niet hersteld, of wij hadden alweer een inbraak in ons bedrijf. Iedere keer hebben wij geprobeerd om het de inbrekers nog moeilijker te maken, maar iedere keer slaagden zij erin om weer schade aan te richten. Dat was allemaal heel vervelend en wij hebben daarom gekeken of wij een goede beveiliger konden inschakelen. Wanneer wij namelijk een goede beveiliger konden vinden, zou deze ons terrein goed in de gaten kunnen houden en hopelijk zou dat veel inbrekers afschrikken. Wij hebben daarom gekeken waar wij een bedrijf konden vinden dat ons aan een beveiliger kon helpen. Wij wilden graag met een specialist in zee gaan omdat wij geen nieuwe inbraken meer konden hebben. Wij hebben namelijk problemen met de verzekering omdat deze van ons eist dat wij onze beveiliging opschroeven. Wij hebben daarom gekeken hoe wij zo snel mogelijk een goede beveiliger konden vinden. Wij hebben op het internet gezocht naar mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer contact konden leggen met de mensen van directveilig.nl. Dit bedrijf heeft een heel goede reputatie opgebouwd en wij hoorden dat je via deze mensen een goede beveiliger kunt inschakelen. Wij hebben de site van dit bedrijf goed doorgenomen en wij hadden al snel twijfels over het feit of een beveiliger in ons geval wel het beste zou zijn. Wij zagen namelijk dat je bij dit bedrijf weliswaar een goede beveiliger kunt inschakelen, maar je kunt hier ook goede systemen vinden waarmee je je bedrijf of pand heel goed kunt beschermen tegen ongewenste indringers. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een beveiliger, kijk dan een keer op de site van dit bedrijf om te zien wat er allemaal aan mogelijkheden te vinden zijn om de veiligheid op peil te houden. Ik heb gemerkt dat er veel meer mogelijk is dan alleen een goede beveiliger inhuren. Ik kan u daarom aanraden om een keer naar de site van directveilig.nl te gaan kijken. Deze site staat bomvol handige informatie over wat u allemaal kunt doen om uw pand te beschermen. 

Wij huurden een beveiliger en kochten een goed beveiligingssysteem

Wij hebben uiteindelijk gekozen om even met een van de mensen van directveilig.nl te overleggen over de mogelijkheden om ons pand goed te beveiligen. Wij zijn toen tot de conclusie gekomen dat wij met een nieuw systeem moesten gaan werken in combinatie met een beveiliger. Dat was de beste oplossing in ons geval en bovendien ook nog eens de voordeligste. 

Wij zijn nu goed beveiligd

Wij werken nu een tijdje samen met directveilig.nl en dat bevalt ons heel erg goed. Wij zijn daarom blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen omdat:

  • Wij nu altijd optimaal beveiligd zijn
  • Wij voor een goede prijs geholpen zijn
  • Ons pand niet meer ongewenst betreden kan worden 

Wilt u ook goede beveiliging voor uw pand? Kijk dan ook even op de site van directveilig.nl. U zult zien dat u hier heel veel opties krijgt aangeboden.