Tanden bleken

Een wit gebit wordt vaak als een punt van schoonheid beschouwd en het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor tanden bleken. Want laten we eerlijk zijn, van nature heeft bijna niemand een dergelijke witte kleur als dat je vaak op televisie voorbij ziet komen. Natuurlijk, als we heel jong zijn dan is het vaak nog wel zo dat het echt wit is, maar dit verandert vaak al snel als gevolg van bijvoorbeeld het drinken van koffie en thee of van cola. En dat zijn niet de enige zaken die invloed kunnen hebben op de gebitskleur. Wil je toch weer een stralend gebit hebben, dan is tanden bleken eigenlijk je enige optie, er is geen enkele andere manier om van de gelige kleur verlost te raken. Je hoeft dit natuurlijk niet te doen, er is niemand die je hiertoe verplicht. Maar als jij je echt begint te schamen en bijvoorbeeld niet meer vrijuit durft te lachen, is het wel een aanrader. Door te kiezen voor je tanden bleken kun jij je weer zekerder voelen over je glimlach en dat maakt het contact met anderen toch wel een stukje gemakkelijker!

Laat je tanden bleken

Als jij je tanden bleken wilt, dan kun je dit het beste door een professional op dit gebied laten doen. In de drogisterijen zijn hier ook wel middeltjes voor te koop en het is zeker verleidelijk om hiermee aan de slag te gaan. Maar het is niet aan te raden om dat te doen. Vaak is het zo dat ze niet goed werken en dat je dus geld uitgeeft aan een product waar je uiteindelijk maar weinig aan hebt. Of het werkt wel goed, maar dat komt doordat er ingrediƫnten in zitten die je liever niet in je lichaam zou willen krijgen. Tanden bleken is niet zonder risico, als je het op de verkeerde manier aanpakt kun je echt schade toebrengen aan je gebit. Dat wil jij natuurlijk niet, want we willen allemaal het moeten krijgen van een kunstgebit zo lang mogelijk uitstellen. Je wilt je natuurlijke gebit behouden en dat kan alleen als je er op een goede manier mee omspringt. Dat betekent niet alleen letten op wat je eet en drinkt, goed poetsen, stoken en flossen, maar ook kiezen voor een veilige manier van tanden bleken!

Verschillende opties

Als jij een witter gebit wilt hebben, dan zijn er verschillende opties, namelijk:

  • tanden bleken
  • een goede reiniging
  • gebruik van speciale tandpasta

Welke methode voor jou de beste optie is, hangt af van de reden van de verkleuring. Als dit het gevolg is van bepaald eten en drinken, dan kun je soms voldoende hebben aan het gebruik van een whitening tandpasta of aan een goede reiniging. In dat geval is namelijk alleen het oppervlak verkleurt. Zit de gelige kleur echter in je DNA of wordt het om een andere reden van binnenuit bepaald, dan is tanden bleken de enige manier om voor een lichtere tint te zorgen. Wil je dit laten doen, ga dan naar een professional zoals H.B. Nix praktijk voor mondhygiƫne. Zij kunnen jou op een professionele manier helpen bij het verkrijgen van een stralende glimlach en kunnen zorgen voor een tint die helder is en die past bij jou! Zij gebruiken hiervoor uiteraard alleen veilige middelen, die de gezondheid van jouw gebit niet aantasten. Dat is natuurlijk een erg belangrijk punt om op te letten! Wil jij hier meer over weten of wil je weten wat zij voor jou kunnen betekenen op het gebied van tanden bleken? Kijk dan eens op pvmhbnix.nl of neem contact met hen op!