Van alle gemakken voorzien met een kantoor huren in Amsterdam

Een kantoor huren in Amsterdam kan vaak een hele opgave zijn. De huurprijzen liggen over het algemeen hoog in vergelijking met de ruimte die u heeft. Daarnaast komt er een hoop kijken bij een kantoor huren in Amsterdam, waar u vaak niet de benodigde ervaring en middelen voor heeft. Een kantoor huren in Amsterdam kunt u eenvoudig doen bij Tauro. Wij bieden u de mogelijkheid voor een kantoor huren in Amsterdam tegen gunstige tarieven, waarbij u bent voorzien van alle gemakken die onze panden te bieden hebben. Wij leggen u graag de mogelijkheden en voordelen uit van een kantoor huren in Amsterdam via ons bedrijf, zodat u als ZZP’er direct van deze voordelen kunt profiteren.

Flexibele contracten bij een kantoor huren in Amsterdam

Een kantoor huren in Amsterdam kunt u via ons al vanaf 25 vierkante meter. Dit is altijd op een gunstige locatie. Ons kantoorpand zit namelijk direct naast het station en 15 minuten van Schiphol, zodat het zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te doen is. Daarnaast heeft een kantoor huren in Amsterdam nog enkele voordelen:

  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Korte en flexibele contracten
  • Restaurant in het gebouw
  • Flexibele werkplekken

Doordat ons kantoorpand beschikt over een eigen parkeergarage, kunnen zowel bezoekers als huurders hier hun auto eenvoudig kwijt. Daarnaast staan wij bekend om onze internationale bedrijvigheid. Er worden namelijk regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Indien u uw gasten in een informele setting wilt ontmoeten, dan kunt u dit bijvoorbeeld doen in ons restaurant op de begane grond of bij onze flexibele werkplekken. Daarnaast geniet u bij een kantoor huren in Amsterdam ook van alle moderne voorzieningen die ons pand te bieden heeft. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd toegang tot onze printers en scanners en kunt u uw kantoor ook laten meubileren door onze medewerkers. Daarnaast zit u nooit aan lange contracten vast. Wij werken namelijk met korte en flexibele contracten, op basis van uw wensen en eisen.  Er zijn daarom ook geen standaard huurprijzen. Alle prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte die u wilt huren, de lengte van het huurcontract en uw overige wensen. Alle ruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van moderne kantoorvoorzieningen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van Tauro-services als receptie- en telefoondiensten en de vergader- en spreekruimtes in de overige vestigingen. Zo heeft u altijd alle gemakken binnen handbereik. Hierover kunnen wij u altijd meer vertellen in een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarbij u ook alle ruimte heeft om de vragen te stellen die nodig zijn om uw keuze vast te stellen.

Grote en kleine organisaties bij ons welkom

Tauro is het adres waar u moet zijn als u een kantoorruimte wilt huren in Amsterdam of omgeving. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van verhuur, waardoor wij precies weten hoe wij iedere situatie op kunnen lossen. Dit alles tegen concurrerende tarieven en met een opzegtermijn van twee tot vier maanden, afhankelijk van het contract dat u bij ons afsluit. Daarnaast bieden wij ook het Tauro Membership, waarbij u gebruik kunt maken van flexibele werkplekken in ons gebouw. Een ideale uitkomst voor ondernemers die nog niet op zoek zijn naar een eigen vaste kantoorruimte. Wij bieden ook kantoorruimtes aan grotere organisaties met onze ruimtes vanaf 250 vierkante meter. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.tauro.nl/. Via deze website kunt u ook een brochure aanvragen, zodat u alle informatie op uw gemak nog eens door kunt lezen.