Terraskussens

In mijn horecabedrijf hebben we een tijdje geleden besloten om nieuwe terraskussens aan te schaffen en dat is echt een uitstekende keus geweest! We hadden natuurlijk altijd al wel van deze kussens, maar ze waren inmiddels zo oud dat ze toch echt wel aan vervanging toe waren. De stof zag er niet mooi meer uit en paste gewoon ook niet bij de nieuwe uitstraling die we voor ons restaurant gekozen hadden. We wilden graag dat zowel het interieur van onze zaak als het terras eenzelfde soort uitstraling zouden krijgen en daarom hebben we ervoor gekozen nu dan toch echt nieuwe terraskussens te bestellen. Alles vormt nu weer een mooi geheel en de kleur die we voor de kussenhoezen hebben gekozen past goed bij onze zaak. Ze zien er bovendien volkomen anders uit dan die van de horecagelegenheid naast ons, waardoor het voor klanten altijd duidelijk is welk deel van het terras van ons is en welk deel bij de buren hoort. Dat is natuurlijk een belangrijk punt! Met het nieuwe terrasmeubilair en de nieuwe terraskussens hebben we een plek weten te creëren die er gezellig uitziet en waar mensen comfortabel kunnen zitten. Dit merken we terug in het aantal bezoekers dat we krijgen, er zijn steeds meer gasten die voor ons terras kiezen en dit merken we in de omzet!

Verwarmde terraskussens

Voor op de warme dagen hebben wij gewone terraskussens gekozen, maar voor de koudere maanden hebben we ook verwarmde exemplaren gekozen en wij zijn het er allemaal over eens dat dit een heel goede keus is geweest. Eerder hadden wij altijd terrasverwarming, maar hier wilden we eigenlijk wel vanaf. Je verwarmt hiermee immers vooral de buitenlucht en maar weinig de mensen zelf. Je moet flink stoken om het comfortabel te krijgen voor iedereen en dat zorgde voor een hoge energierekening. Bovendien is dit niet bepaald goed voor het milieu en dat begon ons ook steeds meer tegen te staan. Daarom hebben we dus besloten om ook verwarmde terraskussens te kopen en hier zijn we zeer tevreden over. Iedere gast kan zelf de warmte instellen van het kussen en dit dus instellen op een temperatuur die hij of zij prettig vindt. Doordat mensen er bovenop zitten, worden zij heel direct verwarmd en gaat er eigenlijk geen warmte verloren. Zo besparen we dus energie en dat is niet alleen goed voor onze financiën, maar ook voor het milieu! Bezoekers geven ook aan dat ze de terraskussens erg prettig in gebruik vinden en we kunnen nu zonder zorgen ook op de wat koudere dagen en koude zomeravonden ons terras openstellen!

Uitstekende kwaliteit

Als je nieuwe terraskussens gaat kopen, dan wil je natuurlijk zeker weten dat de exemplaren die jij kiest van een uitstekende kwaliteit zijn, je wilt er lang mee kunnen doen. Dat was voor ons niet anders! Na een tijdje gezocht te hebben naar verschillende leveranciers, kwamen we uiteindelijk uit bij Outdoorkussens en het moet gezegd, wij zijn zeer tevreden over hen! Zij weten wat er van terraskussens gevraagd wordt, hoe deze belast worden en daar hebben zij hun materialen op aangepast. De stoffen die zij voor de hoezen gebruiken, zijn bijvoorbeeld:

  • waterafstotend
  • vuilafstotend
  • schimmelwerend
  • eenvoudig schoon te houden

Alles dus wat van belang is als het aankomt op deze producten! Ze kunnen ook echt tegen een stootje, dat hebben we inmiddels zelf ruimschoots ervaren. Fijn aan dit bedrijf is ook dat zij veel keus bieden in kleuren, patronen en afwerking. Hierdoor konden wij hoezen laten maken die echt bij ons restaurant passen. Wil jij ook nieuwe terraskussens kopen? Dan raad ik je absoluut aan om eens te kijken op outdoorkussens.com voor de mogelijkheden die zij kunnen bieden!

Lees meer…