Luxe veranda

Een luxe veranda aan je huis aan laten bouwen? Voor veel mensen is het al jaren een wens en bij mij was dat net zo. We hadden er de ruimte voor, dat was zeker, maar toch bleef het er vaak eigenlijk maar bij. Het is immers toch best wel een ingrijpende klus en wij twijfelden zelf nog een beetje hoe groot de aanbouw dan zou moeten worden en hoe dit er dan uit zou moeten komen te zien. We hadden ons al wel eens georiënteerd op een luxe veranda, maar we kwamen eigenlijk nooit echt iets tegen dat aan onze wensen voldeed. We werden nooit echt enthousiast van wat we tegenkwamen. En dat laatste is natuurlijk wel van belang, je wilt dat het een fijne ruimte wordt, een sieraad voor je woning maar ook een plek waar je heerlijk kunt zitten. Waar je ook op regenachtige dagen toch lekker buiten kunt zitten en waar je op zomeravonden tot laat op de avond gebruik van kunt maken. Je wilt het dan ook in één keer goed doen en daarvoor is het van belang dat jij vertrouwen hebt in de aannemer die je hiervoor inschakelt, in het bedrijf dat de luxe veranda voor jou gaat bouwen.

Luxe veranda op maat

Bij de aanbieders op dit gebied die wij jaren geleden tegenkwamen, hadden wij dit goede gevoel niet. Hun idee van een luxe veranda sprak ons niet aan en daardoor stelden we het steeds maar weer uit. Op een gegeven moment verdween het idee van het realiseren van een aanbouw aan onze woning ook wat naar de achtergrond, zoals dat wel vaker gebeurt met verbouwplannen die je hebt. Totdat ik een advertentie tegenkwam van Veranda Twente en dit aan mijn partner liet zien. We waren beide meteen enthousiast over hoe zij omgaan met het concept luxe veranda! Hierdoor begon het bij ons ook weer te kriebelen en we hebben dan ook niet lang geaarzeld voordat we contact met hen opnamen. Eerst hebben we nog even gekeken op hun website VerandaTwente.nl en de foto’s die we daar zagen bevestigden ons in het idee dat dit het bedrijf was dat ons kon helpen met het realiseren van een aanbouw die geheel naar onze wensen zou zijn. Zij beloofden namelijk een luxe veranda:

  • die past bij je woning
  • die op maat voor je gemaakt is
  • die aansluit bij jouw stijl en smaak

En ze hebben ons daarin zeker niet teleurgesteld!

Realisatie van de aanbouw

Door het bekijken van hun website, hadden wij zelf al een redelijk beeld gekregen van wat er mogelijk was op het gebied van de luxe veranda, maar toen wij met hen in gesprek gingen bleken er echt nog veel meer keuzemogelijkheden te zijn. In een goed gesprek werden ons de verschillende opties voorgelegd en konden wij uitspreken wat onze ideeën en wensen waren. Zo ging onze voorkeur uit naar een wat chiquere uitstraling, ook omdat wij dit het beste vonden passen bij de stijl van onze woning. Daarnaast wilden wij heel graag ook verlichting in onze luxe veranda, zodat je ook als het al vroeg donker wordt toch nog ‘s avonds daar kunt zitten om een boek te lezen. Met ons gesprek in gedachten zijn zij een ontwerp gaan maken en daar waren wij meteen heel erg over te spreken. En het moet gezegd, nu het klaar is, overtreft het eigenlijk nog alle verwachtingen die wij hadden! Het is zoveel mooier geworden dan wij ooit verwacht hadden en we zitten eigenlijk bijna iedere dag wel op onze luxe veranda. Dit is dus zeker een uitstekende investering voor ons geweest!