Goedkoopste energieleverancier

Ik had al wel vaker gehoord dat het raadzaam is om af en toe eens te kijken wie voor jouw huishouden nu eigenlijk de goedkoopste energieleverancier is, maar laten we eerlijk zijn: wie komt daar nu aan toe? Dit is weer typisch zoiets waarvan je best wilt geloven dat het uit kan maken bij wie jij je contract afsluit, maar waar je toch zelden een overstap maakt, omdat je het gewoon vergeet en omdat je het eigenlijk ook gewoon teveel werk vindt om uit te zoeken wie voor jou nu de goedkoopste energieleverancier is. Want dit zelf ontdekken is immers nog niet zo eenvoudig, je zult dan uit moeten gaan rekenen wat je met jouw verbruik zou gaan betalen bij iedere leverancier op dit gebied en daar moet je dan een keus uit gaan maken. Daar komt nog bij dat je vaak gebonden bent aan een bepaalde contractduur, waardoor je niet zomaar op kunt stappen bij je huidige aanbieder. En voilà, daar heb je alle ingrediënten die het lastig maken om uit te zoeken wie voor jou de goedkoopste energieleverancier is en om daar naar over te stappen.

Besparen via goedkoopste energieleverancier

Dit is iets waar ik zelf ook tegenaan liep. Op het moment dat ik bedacht dat ik misschien wel wilde overstappen, moest ik nog acht maanden wachten tot mijn contract bij mijn oude energiemaatschappij was afgelopen. Je laat je zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier dan al snel maar weer zitten, je denkt: daar kijk ik dan over een paar maanden wel weer naar. Maar de tijd vliegt voorbij, je vergeet het weer en vervolgens is je contract al weer stilzwijgend met een jaar verlengt. Ik vond dat ik daar wat aan moest veranderen, helemaal omdat ik van anderen gehoord had dat je door over te stappen naar de voor jou goedkoopste energieleverancier echt flink kunt besparen. Niemand wil natuurlijk meer geld dan nodig uitgeven aan dergelijke vaste lasten, stroom en gas hebben is fijn, maar je wilt ook niet dat dit een heel groot deel van jouw maandelijkse budget in beslag neemt. Dus ik vond dat ik nu dan echt actie moest gaan ondernemen en nu dan echt uit moest gaan zoeken wie nu voor mijn huishouden de goedkoopste energieleverancier was. Dit ging een heel stuk gemakkelijker dan ik dacht met hulp van vergelijkingssite GoedkoopsteEnergie.com!

Vergelijken en overstappen

Zoals gezegd kan het vergelijken erg lastig zijn als je dit zelf wilt doen, maar met behulp van GoedkoopsteEnergie.com ontdek jij heel snel wie in jouw geval de goedkoopste energieleverancier is. Wat moet je hiervoor doen? Je gaat naar hun site en vult de volgende gegevens in:

  • je postcode
  • je gas- en stroomverbruik
  • of er in jouw woning een enkele of een dubbele stroommeter aanwezig is

Met deze gegevens gaat de website aan het rekenen en je krijgt dan een helder overzicht van wie voor jou de goedkoopste energieleverancier is! Besluit jij op basis hiervan dat je over wilt stappen? Dan kun jij dit zelf regelen, maar je kunt dit ook door GoedkoopsteEnergie.com laten regelen! Zij zeggen dan je contract voor je op en regelen het nieuwe contract voor je. Dat gaat dus echt heel gemakkelijk! Zo kun je dus op een heel eenvoudige manier gaan besparen en ik moet zeggen, voor ons maakte een overstap echt een groot verschil in de financiën! Ik zal daarom nu ook eens per jaar of per twee jaar toch eens even gaan kijken of ik nog wel steeds op de goede plek zit of dat inmiddels een andere aanbieder voor mij de goedkoopste energieleverancier is geworden! Want dit is wel een heel eenvoudige manier om te besparen!

Lees meer…