Ik wilde graag fors besparen op mijn leaseauto

Ik heb een aantal jaar geleden een bedrijf opgericht en al heel snel gingen de zaken zo goed dat ik personeel aan kon nemen. Dat zorgde ervoor dat ik voor ook meer auto’s moest aanschaffen. Ik heb namelijk een bouwbedrijf en dan is het noodzakelijk om je mensen uit rusten met een goede wagen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik het voordeligst geholpen kon worden. Het was namelijk een hele investering om nieuwe auto’s te kopen en dus ben ik gaan kijken of het leasen misschien iets voor mij zou kunnen zijn. Dat was het zeer zeker en ik ben daarom al heel snel met een bedrijf in zee gegaan. Ik werk nu een aantal jaar met dit bedrijf samen, en inmiddels zijn de tijden weer dusdanig veranderd dat ik denk dat ik fors besparen op mijn leaseauto kan. Vandaar dat ik eens even ben gaan kijken hoe ik besparen op mijn leaseauto kan omdat ik mijn kosten graag wilde verlagen. Ik ben op het internet op zoek gegaan naar mogelijkheden om voor minder geld van dezelfde auto’s gebruik te maken en toen kwam ik terecht op de site van Meer-Besparen.nl. Dit bedrijf bood mij heel veel informatie waar ik heel goed mee uit de voeten kon. Ik wilde namelijk besparen op mijn leaseauto en ik las op de site dat dit bedrijf daar heel goede en heel nuttig hulp bij kan bieden. Genoeg reden dus om een keer met deze mensen te gaan overleggen over de mogelijkheden die ik had wanneer ik graag besparen op mijn leaseauto wilde. Ik heb contact opgenomen met de eigenaar van dit bedrijf omdat ik een grote deal wilde sluiten en daarom wilde ik graag met de baas spreken. 

Dankzij dit bedrijf kon ik besparen op mijn leaseauto

Toen ik eenmaal met de man van dit bedrijf in gesprek ging, kreeg ik al heel snel te horen dat ik veel kon besparen op mijn leaseauto. Het is namelijk zo dat deze man naar mijn contracten is gaan kijken en hij kwam tot de conclusie dat bepaalde kosten die ik maandelijks betaalde, veel lager konden. Dat was voor mij natuurlijk heel prettig om te horen en ik ben daarom ook blij dat ik deze vakman in de arm heb genomen. Ik kan u zeggen dat ik al snel zag dat ik fors besparen op mijn leaseauto kon en ik heb deze man dan ook opdracht gegeven om deze besparen door te zetten. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu een veel beter contract heb gekregen en dat ik maandelijks aanzienlijk minder geld kwijt ben aan mijn auto’s. Dat merk ik ook aan mijn bankrekening. Nu ik kan besparen op mijn leaseauto, merk ik dat ik aan het eind van de maand veel meer geld overhoud. Dat was precies waar het mij om te doen was, dus ik ben blij dat ik dit bedrijf in de arm heb genomen. Ik wilde besparen op mijn leaseauto en dat is mij heel erg goed gelukt. Wilt u ook graag geld overhouden, kijk dan een keer op Meer-Besparen.nl.

Ik hou veel meer geld over

Het goede aan dit bedrijf is dat men altijd heel eerlijk advies geeft over de mogelijkheden die je hebt als leaser. Ik was helemaal niet op de hoogte van alle voordelen die ik kon pakken, dus ik betaalde lange tijd veel te veel. Kortom:

  • dit bedrijf heeft mijn vaste lasten aanzienlijk verlaagd
  • door dit bedrijf hou ik geld over
  • ik raad dit bedrijf sterk aan

Kijk op Meer-Besparen.nl.