Hovenier Amerongen tovert uw tuin in een prachtig oord om

Bent u onlangs verhuisd en bent u eindelijk van uw balkonnetje af? Hebt u zelfs nog nooit een tuin bezeten? En bent u nu eindelijk de trotse eigenaar van een eigen achter- en voortuin? Misschien slechts een van de twee maar wat maakt het uit? U wilt uw tuin mooi aanrichten maar we kunnen het ons goed voorstellen dat u geen flauw idee hebt hoe u moet tuinieren. In principe is gras maaien en onkruid wieden en zo nu en dan wat planten en heggen snoeien een peulenschil. Dat kan hovenier Amerongen bijvoorbeeld in een uurtje aan u uitleggen. Maar echt een tuin aanleggen is andere koek. Is het bij u een grote modderpoel? Is de tuin slecht onderhouden en juist helemaal overwoekert met rare planten? Neem dan contact op met hovenier Amerongen. Zoals de naam al doet vermoeden komt deze hovenier uit Amerongen. De hovenier uit Amerongen komt graag naar u toe maar het is voor hem wel zo handig als u in de buurt woont van dit plaatsje in Utrecht. En ook al is dat niet het geval. Deze hovenier uit Amerongen staat hoe dan ook voor u klaar en wil graag uw wensen en ideeën horen. Schroom daarom niet maar klim in de spreekwoordelijke pen. Maakt u wat foto’s van de huidige staat van de tuin en mail deze naar hem op. Geef daarbij aan wat u verwacht dat er moet gebeuren. Misschien wilt u slechts een terrasje met een grasveldje zodat uw kinderen of honden daarop kunnen ravotten. Dan komt deze hovenier in Amerongen dat voor u aanleggen. Maar wilt u liever een wilde tuin met vijvertjes en verhogingen? Wilt u graag exotische planten of liever bomen en mooie heggen om uw grond mee af te bakenen? Wilt u juist een kruidentuintje en een kas erbij? Bij deze hovenier uit Amerongen is geen idee te wild. Zoals we al zeiden, neem de pen ter hand en schrijf hem gerust eens aan. Hij kan u vertellen wat wel en wat niet mogelijk is. Tevens kan hij een offerte voor u opstellen. Het kan behoorlijk duur zijn want bomen en planten zijn niet al te goedkoop. Maar het is de investering meer dan waard. Kijkt u maar eens naar zijn portfolio, die liegt er niet om!

Gaat u eens met hovenier Amerongen om de tafel zitten

Wat mag u van hovenier Amerongen verwachten? We hebben hierboven al vele punten aangehaald. Zo kan deze hovenier uit Amerongen uw tuin opmeten, ontwerpen maken en aanleggen. Dit gebeurt altijd in goed overleg met de klant. U kunt ons 6 dagen per week bereiken op diverse manieren:

  • U kunt ons opbellen tijdens kantooruren,
  • U kunt deze hovenier uit Amerongen een e-mail sturen met daarbij foto’s van de huidige staat van uw tuin.
  • Of langskomen zodat we direct rond de tafel kunnen zitten. Uiteraard verwelkomen we u met een lekkere kop thee of koffie. En we geven u na het gesprek een offerte mee zodat u het thuis nog kunt bespreken en doornemen met uw partner.

Hovenier Amerongen is niet bereikbaar op zondag. We zijn van huis uit christelijk en ons bedrijf heeft daarom een christelijke inslag. Als u bijvoorbeeld op zondag op onze website kijkt, dan zult u zien dat u er geen informatie kunt vinden. Onze site is dan letterlijk “gesloten”. We weten dat dit vrij bijzonder is voor een website maar dat is waar wij ons het prettigst bij voelen. Hopelijk denkt u daar ook zo over maar als u atheïst bent of van een andere religie dan bent u vanzelfsprekend ook welkom bij hovenier Amerongen. Wij maken daar beslist geen onderscheid in maar we willen u er wel op wijzen dat u ons op zondag niet kunt bereiken. We hopen u daarom maandagochtend weer te spreken.

Reken er maar op dat dit klusje in een aantal dagen gedaan is

Het is afhankelijk van de staat van uw tuin en tevens de oppervlakte van uw tuin om te bepalen hoelang we bezig zijn met het aanleggen van uw gewenste exterieur. Wilt u een grasveldje en een terrasje, dan duurt dat niet zo lang. Moeten er eerst bomen worden gekapt, paden worden aangelegd, vijvers worden gegraven en perken worden gebouwd, dan begrijpt u wel dat er meer tijd in gaat zitten. Tijdens het oriëntatiegesprek kunnen we meestal wel schatten hoelang de hovenier uit Amerongen hier mee bezig zal zijn. Overigens kunt u deze hovenier te Amerongen niet alleen maar inhuren voor de aanleg van uw tuin. Als dat eenmaal gedaan is, dan bent u er nog lang niet. Zeker in de eerste fase is het van belang dat er een professional over uw rug meekijkt. Als u zelf groene vingers hebt dan kunt u lekker gaan wroeten in uw tuin. Houdt het gras kort, verwijder onkruid en veeg uw patio zo nu en dan eens aan. Hebt u hier geen zin in of geen tijd voor, dan kunt u ons blijven inhuren. Zo kunnen we uw tuin klaarmaken voor de herfst of de lente. Dat zijn twee belangrijke seizoenen voor de planten en bomen in uw tuin. Houdt u bijvoorbeeld erg van bloemen? Plant de bloembollen dan in de herfstperiode, dan hebt u prachtige bloemen in het voorjaar. Of u ons nu wilt inhuren voor onderhoud of zo nu en dan wat tips wilt hebben, wij staan voor u klaar!