De powerbank vrachtwagen is razend populair

De powerbank vrachtwagen is niet een stuk speelgoed dat u aan uw kinderen uitdeelt. Een powerbank is een draadloze accu dat u eenvoudig in de binnenzak van uw jas kunt stoppen. Het is bedoeld om uw smartphone of tablet tijdens lange reizen mee op te laden. Erg handig voor een treinreis of vliegreis of een lange autorit naar de vakantiebestemming. Ook zakenlieden hebben erg veel baat bij een powerbank. De vrachtwagen is een van de diverse formaten waarin u een powerbank bij ons kunt bestellen. Kijkt u maar eens op powerbankwereld.nl naar het totale aanbod. Deze powerbank wordt gemaakt van zachte PVC en kunt u op diverse manieren laten bedrukken. Dat maakt de powerbank vrachtwagen niet enkel een erg praktisch product, het is tevens voor de marketing te gebruiken. Misschien hebt u een distributiebedrijf, fabriek of verkoopt u trucks en gebruikt u dus vele vrachtwagens op het werk. Een goede reden om te kiezen voor het powerbank vrachtwagenmodel als relatiegeschenk. Kiest u daarom uit hoeveel u van deze vrachtwagens wilt laten bedrukken en bestel vandaag nog. U kunt namelijk al de powerbank vrachtwagen bestellen vanaf 100 stuks. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet dan niet om de powerbank vrachtwagen te personaliseren. U wilt immers met een uniek product op de proppen komen.

U kunt deze powerbank vrachtwagen door ons laten bedrukken

U personaliseert de powerbank vrachtwagen door de kleuren van de oplegger uit te zoeken. U hebt de keuze uit maar liefst 4 kleuren. Natuurlijk is de opdruk het belangrijkste. Dat is immers waar de klanten aan wie u de powerbank vrachtwagen uitdeelt uw bedrijf aan herkennen. Hebt u een zeer herkenbaar logo? Druk dan dit logo af. Maar u kunt ook allerlei andere gegevens toevoegen zoals:

  • Uw bedrijfsnaam,
  • Het fysieke adres,
  • De websitenaam,
  • Een leuke en herkenbare slagzin,
  • En/of andere contactgegevens zoals uw e-mailadres en telefoonnummer.

Nadat u dit allemaal hebt opgegeven en hebt doorgegeven hoeveel powerbanks u wilt kopen kunt u uw adres- en contactgegevens invullen. U hoeft enkel nog te betalen en dat doet u natuurlijk door gebruik te maken van iDEAL of PayPal. Afhankelijk van de grootte van de bestelling leveren we binnen 3 à 5 weken. Is er echt haast bij geboden? Dan kan de levering op aanvraag sneller plaatsvinden. Wilt u liever een ander model dan de powerbank vrachtwagen? Dan hebt u onder andere de keuze uit bootjes, bestelbusjes en brandweerwagens. Liever een powerbank in zijn originele vorm laten bedrukken? Uiteraard bent u in dat geval ook bij ons aan het juiste adres.

U hebt nu altijd genoeg stroom om uw smartphone draaiende te houden

De tijd dat u er nog mee weg kon komen door een ballon of pen uit te delen als relatiegeschenk is wel voorbij. Het is verstandig om een origineel cadeautje te geven waar men echt iets aan heeft. Dat geldt zeker voor de powerbank want vrijwel iedereen heeft een smartphone. Iedereen kent het probleem van de korte accutijd van deze machines. Tijdens een treinreis van een paar uur zal de accu leeg zijn als u continu naar het schermpje staart. Dus moet u snel op zoek naar een oplaadpunt. Dat is verleden tijd als u een powerbank vrachtwagen meeneemt. U kunt deze powerbank aan uw pc of laptop opladen via de bijgeleverde usb-kabel. Vergeet dus niet om voor de reis de powerbank volledig op te laden, dan hebt u altijd genoeg stroom bij u om uw smartphone te kunnen gebruiken. Hebt u hier nog vragen over? Stel dan uw specifieke vraag via de mail of bel ons eens op. Lees meer