Bank laten reinigen?

Is uw bankstel door de jaren heen vuil en smoezelig geworden? Is er onlangs een ongelukje gebeurt en was dat de druppel? Denkt u eraan een nieuwe bank te kopen? Laat uw bankstel reinigen in plaats van het te vervangen. Vaak kan Cinco Cleaning voor een fractie van de kosten van de nieuwprijs uw bank reinigen zodat het weer jaren mee kan.

Bank reinigen

Door het reinigen van uw bank bespaart u niet alleen veel kosten, maar het is ook nog eens veel beter voor het milieu. Daarnaast scheelt het u veel tijd die u anders kwijt zou zijn aan het zoeken van nieuw bankstel die net zo goed in uw woonkamer past. Cincocleaning.com tapijt en meubelreiniging is gespecialiseerd in het in ere herstellen van de schoonheid, vitaliteit en de originele frisheid van uw meubelen. U kan bij hen uw fauteuil of bank laten reinigen. Ook reinigen ze eetkamerstoelen en andere stoffen meubels. Door stof, vuil, stofmijt en pollen te verwijderen zullen uw meubels er niet alleen veel aantrekkelijker uitzien, maar het is ook nog eens veel gezonder voor u en uw familie.

Werkwijze bank reinigen

Het reinigen van uw bank doen ze volgens de volgende stappen:

  • Offerte aanvragen
  • Voorinspectie en gratis proefreiniging
  • Voorbehandeling
  • Dieptereiniging
  • Extra vlekkenbehandeling
  • Na inspectie
  • Vuil afstotende beschermlaag aanbrengen

De eerste stap voor het bank reinigen is het aanvragen van een offerte. U kunt via hun website gemakkelijk en snel een gratis online offerte aanvragen, of u kunt ze bellen. Ze geven u dan telefonisch een offerte.

Als de offerte akkoord is maken ze samen met u een afspraak voor een gratis proefreiniging en voorinspectie. Dit gebeurt bij u thuis. De specialist bepaalt de te gebruiken reinigingsproducten. Als er iets niet of moeilijk te reinigen is zal de specialist dit aangeven zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen. Als het resultaat van de proefreiniging naar wens is gaan ze direct verder met reinigen van de bank. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken ze weer in en betaalt u helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan allemaal voor hun eigen rekening.

Afhankelijk van het materiaal brengen ze een, door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd, product aan en dit borstelen ze, indien nodig, in. Ze gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten die veilig zijn voor mens en dier. Zo wordt het vuil van de stof losgemaakt.

De stof wordt diep gereinigd door middel van de sproei-extractie methode. Dit is de grondigste reinigingsmethode voor stoffen meubels. Met een speciaal mondstuk wordt warm water in de stof geïnjecteerd en wordt het vrijwel direct weer opgezogen en afgevoerd samen met het vuil wat aanwezig is. Op deze manier verwijderen ze al het vuil samen met het reinigingsproduct. Zo is uw bank na de reiniging weer schoon en fris. Bepaalde stoffen en antieke meubels kunnen ze op een andere manier reinigen, de specialist kan u hierin ter plekke adviseren en direct met u overeenstemmen.

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. De meeste vlekken van vuil zullen met de sproei-extractie methode verwijderd worden. Andere hardnekkige vlekken en verkleuringen kunnen na deze behandeling nog zichtbaar blijven. Ze geven deze vlekken dan een extra behandeling om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ondanks de expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen ze niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel verkleurd kunnen hebben waardoor deze niet meer te verwijderen zijn. Ze gaan echter altijd voor het best haalbare resultaat. Uw bank laten reinigen doet u dus absoluut bij Cinco.