Zoek je een bedrijf voor schoonmaak in Hengelo?

Stel: je woont in omgeving Hengelo en het lukt je door drukte niet om je huis goed schoon te houden. Maar je houdt wél van een schoon en fris huis. Of een andere situatie: je hebt gewoon een grondige hekel aan schoonmaken. Stofzuigen en opruimen gaat nog wel, maar de badkamer schoonhouden en regelmatig dweilen – je kunt je er niet toe zetten. Het is goed te begrijpen dat je er dan weleens aan denkt om bepaalde schoonmaakklussen uit handen te geven, bijvoorbeeld door een bedrijf voor schoonmaak in Hengelo. Of het nu voor een paar uurtjes per 2 weken is, of voor wekelijks een aantal uren – het is allemaal mogelijk! Maar ook voor bedrijfspanden en kantoren is het natuurlijk fijn als je weet bij wie je voor een grote schoonmaak in Hengelo terecht kunt. Daar wil je kunnen bouwen op goede schoonmakers die hun vak verstaan, die op regelmatige tijden komen en er steeds weer voor zorgen dat het pand brandschoon achter blijft. Wees gerust: voor schoonmaak in Hengelo kun je altijd terecht bij Reerink!

Reerink: voor uw schoonmaak in Hengelo

Familiebedrijf Reerink kan u zonder problemen helpen bij uw schoonmaak in Hengelo en omgeving.  Wat maakt Reerink zo bijzonder? Alle pluspunten van Reerink op een rijtje:

  • Reerink is niet alleen ontzettend ervaren (40 jaar!), maar ook betrouwbaar!
  • Schoonmaken is mogelijk voor zowel woningen als bedrijfspanden en kantoren
  • Reerink gaat alleen voor optimale kwaliteit
  • Reerink hanteert erg gunstige tarieven
  • Snelle service vinden wij belangrijk
  • Er zijn vele mogelijkheden, uiteenlopend van algemene grondige schoonmaak, tot glazenwassen.
  • Onderhoud van de vloeren. Alles kan, niets is Reerink te gek!

Er is ook een mogelijkheid tot korte schoonmaak in Hengelo, zoals een professionele huishoudelijke hulp die bijvoorbeeld een uurtje komt poetsen, zonder dat dit meteen structureel is of u ergens aan vast zit! Maar ook een mogelijkheid tot ontruiming van een woning of gebouw. Stel dat de eigenaar komt te overlijden, of een huurder uitgezet moet worden. Niet zelden is er een grote rommel die niet even snel is op te ruimen! Ook voor een grondige reuzen schoonmaak in Hengelo is Reerink in te zetten. En wat dacht u van de reiniging en/ of onderhoud van gevels, van straten of van terrassen? Wij gebruiken daarvoor hogedrukreinigers die binnen de kortste tijd zorgen dat er diep en grondig gereinigd wordt. Zo krijg je mos of een groene waas van tegels af, lagen modder, en zelfs graffiti is op die manier vaak te verwijderen. Waar we ontzettend veel worden gevraagd qua schoonmaak in Hengelo is glazen wassen. Dit doen we met moderne apparatuur zodat de glazen u spoedig weer tegemoet glimmen. Hetzelfde doen we met gevels – zodat het gebouw weer een frisse, goed onderhouden indruk achter laat. Genoeg redenen om eens te informeren naar de mogelijkheden en kosten voor uw schoonmaakklus in (omgeving) Hengelo!

Waar wacht je nog op?

Voor schoonmaak in Hengelo moet je dus zeker bij Reerink zijn. Wil je met Reerink in zee, dan leggen we je een aantal vragen voor, zodat we een quickscan kunnen maken en goed nagaan wat er precies nodig is. We schatten dan in hoeveel uren de klus ons gaat kosten en maken een offerte. Gaat u akkoord, dan kan worden gepland wanneer we van start gaan. Lees meer over onze diensten en de mogelijkheden op reerinkschoonmaak, neem telefonisch contact op via 074-2422020, via het contactformulier dat u op onze website kunt vinden, óf stuur gewoon even een mail naar info@reerinkschoonmaak.nl