Wilt u aan de slag als interim jurist?

Ik heb mijn hele leven voor een bedrijf gewerkt en op een gegeven moment merkte ik dat de uitdaging helemaal weg was. Vroeger kon ik echt mijn tanden zetten in bepaalde opdrachten, maar vandaag de dag heb ik binnen ons bedrijf alles al een keer voorbij zien komen en ik wilde daarom graag een keer kijken of ik ook buiten ons bedrijf een nieuwe uitdaging aan kon gaan. Ik ben daarom gaan kijken wat goed bij mij zou passen en ik heb toen gezien dat de functie van interim jurist mij wel aansprak. Het is namelijk zo dat ik mij niet weer aan een volgende bedrijf vast wilde leggen en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om als interim jurist aan de slag te kunnen gaan. Ik heb namelijk veel over de functie van een interim jurist gelezen en ik had al snel in de gaten dat dit veel voor mij zou kunnen zijn. Ik had namelijk de juiste opleiding voor een interim jurist en ik had ook de benodigde hoeveelheid ervaring om een goede interim jurist te kunnen zijn. De vraag was alleen waar ik moest zijn om te zorgen dat ik als interim jurist aan de slag kon gaan. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede vacature kon vinden en ik moet u zeggen dat dit heel wat moeilijker was dan ik had verwacht. Ik had gehoopt dat ik gewoon even kon gaan googelen op zoiets als ‘vacature interim jurist’ en dat ik dan een hele lijst aan mogelijkheden te zien zou krijgen. Dat bleek echter niet zo simpel te zijn. Ik moest even goed kijken waar ik het beste geholpen kon worden en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van TPlegal.nl kon gaan. Deze site heeft interessante mogelijkheden voor mensen die graag als interim jurist aan de slag willen gaan en ik heb de opties van deze site daarom even goed doorgenomen. Mocht u ook graag als  interim jurist aan het werk willen gaan, dan kan ik u deze pagina ook van harte aanraden omdat u hier heel interessante vacatures kunt vinden. Ik heb hier dan ook op gereageerd en ik mocht toen al heel snel op gesprek komen. 

Ik ging de uitdaging als interim jurist aan

Ik ben inmiddels aan de slag gegaan als interim jurist en ik kan niet anders dan zeggen dat dit de perfecte stap was. Ik heb namelijk weer heel veel zin in mijn werk en ik merk dat ik weer uitdagingen vind. Ik merk ook dat mensen mijn werk goed vinden en dat stimuleert weer heel erg om nog meer uit mijzelf te halen. Ik had daarom veel eerder als interim jurist aan de slag moeten gaan. 

Wilt u ook aan de slag? 

Als u ook een nieuwe, uitdagende baan zou willen hebben, bijvoorbeeld als interim jurist, dan kunt u altijd:

  • Een keer naar de site TPlegal.nl surfen 
  • Bekijken welke vacatures u hier momenteel kunt vinden 
  • Een reactie plaatsen en een keer op gesprek komen 

Ik ben blij dat ik dit kantoor gevonden heb want ik heb hier een heel mooie uitdaging gevonden.