Wil jij ook een foodtruck op je feest?

Hoi allemaal! In deze blog wil ik jullie vertellen over mijn ervaring met de foodtruck van Thommesfrites. Deze kun je bestellen via hun website: thommesfrites. Afgelopen weekend heb ik samen met mijn broer een feest gegeven voor honderd vrienden en familieleden. Voorheen hield ik alleen maar kleinschalige verjaardagen. Omdat ik jarig ben geweest, mijn diploma heb behaald én direct een nieuwe baan heb, vond ik dat het tijd was voor een spetterfeest. Mijn broer deed graag mee, hij is ook jarig geweest. De meeste bloglezers weten onderhand wel dat ik dol ben op lekker eten. Dit mocht dan ook niet ontbreken op mijn feest. Vind maar eens iets wat iedereen lekker vindt. Zelf dacht ik direct aan een frietje! En hoe gaaf is het als er een foodtruck aangereden komt en stopt op jouw feest… Ik zag het helemaal voor me, dus ik ben op internet gaan zoeken naar een foodtruck. Zo kwam ik terecht bij Thommesfrites. 

Een foodtruck bestellen

De website gaf mij eigenlijk al de meeste belangrijke informatie. Toch vind ik het prettig om even iemands stem gehoord te hebben, voor ik er mee in zee ga. Zodoende belde ik met Thommesfrites. Ik werd geholpen door een vriendelijke man die alle tijd nam om mij het een en ander uit te leggen over de foodtruck. Ik gaf mijn wensen door en hij legde uit wat de bijpassende mogelijkheden zijn. Het viel me op dat de man van Thommesfrites erg klantgericht was. Hij deed er alles aan om van mijn feest een succes te maken. Een foodtruck bestellen was makkelijker dan ik dacht. Ik vroeg om een duidelijke foto van de foodtruck. Hiervoor verwees hij mij door naar hun website thommesfrites.nl/index.php/foodtruck. Het is een zwarte bus, omgetoverd tot foodtruck. Het ziet er erg stoer uit. Veel mooier dan het beeld dat ik in mijn hoofd had. Het lijkt totaal niet op een simpele patatkraam. Een paar mailtjes over en weer en het was geregeld.

Mijn feest

De foodtruck op mijn feest was een groot succes! Ik zou Thommesfrites aan een ieder van jullie aanraden wegens de volgende redenen:

  • Erg vriendelijke personeel. Op mijn feest werkten er twee vlotte jongens die met al mijn gasten een praatje maakten. Ik hoorde van mijn gasten enthousiaste berichten over de jongens in de foodtruck.
  • Ze werken met pakketten. Je hebt de keuze uit vier pakketten. Er zit er altijd wel eentje tussen welke past bij jouw type feest.
  • De foodtruck heeft een stoer karakter. Doordat deze zwart is past de truck bij ieder feestje.
  • Thommesfrites verkoopt alleen echte, versie friet. Heerlijk!
  • Ze komen overal in het land en vragen geen reiskostenvergoeding!
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over het eten voor je gasten. Thommesfrites regelt alles. Niet alleen de foodtruck en het friet, maar ook het verlengsnoer en prullenbakken.

Mijn feest vond plaats op een zaterdag. Een aantal van mijn vrienden kwam later in verband met sportwedstrijden. Zoals afgesproken werd de foodtruck rond tien uur opgeruimd. In overleg met de jongens van Thommesfrites bleven ze nog een half uur langer zodat mijn vrienden ook konden genieten van een frietje! Ik heb ontzettend genoten van mijn feest, mede doordat de jongens van Thommesfrites het eten regelden. Wil jij ook zo’n topfeest? Neem dan snel contact met ze op via de bovenstaande website!