Verhoogde systeemvloeren voor op kantoor

Een maand geleden zijn wij met het bedrijf in een nieuwe kantoorruimte ingetrokken. Het vorige kantoor werd te klein voor het bedrijf en het werd tijd voor iets anders. We zaten vier jaar lang in het kantoor en begonnen daar met 4 mensen. Ik werk voor een administratiekantoor en de laatste jaren zijn we langzaam gegroeid. We kregen steeds meer opdrachtgevers en hebben daardoor meer mensen moeten aannemen. We hebben tegenwoordig 11 mensen werken en pasten hierdoor niet meer in het oude kantoor. Het oude kantoor had eigenlijk ruimte voor 8 mensen, maar we hebben een tijd lang met 10 mensen daar gewerkt. De laatste werknemer is pas net in dienst. Met tien mensen in een klein kantoor werken was niet altijd prettig. We zaten erg dicht op elkaar en ik had weinig bureauruimte. We moesten bijvoorbeeld 3 bureaus met 4 mensen delen, omdat we anders niet met ze allen pasten in het kantoor. We hadden overal draden en kabels liggen en je moest goed opletten waar je liep. Ik heb wel eens per ongeluk een kabel uit het stopcontact getrokken zonder dat ik het doorhad. Gelukkig was dit de kabel van een beeldscherm en niet van een computer, want dan was het probleem veel groter. Voor het nieuwe kantoor wilden we direct wat aan het kabelprobleem doen, daarom besloten we om verhoogde systeemvloeren op het kantoor aan te leggen. Door de  verhoogde systeemvloeren hebben we iets minder ruimte in kantoor, maar alleen in de hoogte. Het voordeel van verhoogde systeemvloeren is dat we hieronder de kabels kunnen leggen, waardoor de kabels niet meer in de weg zitten. Vaak zit er een stopcontact in de vloer waar we de kabels van de computers in kunnen stoppen.

Verhoogde systeemvloeren via System Floor Technics

Ons nieuwe kantoorruimte is erg geschikt voor verhoogde systeemvloeren, want de ruimte is hoger dan ons vorige kantoor. We hebben bijna niet door dat er systeemvloeren zijn geplaatst en het lost een groot probleem voor ons op. We online verschillende bedrijven gevonden die de verhoogde systeemvloeren konden leggen, maar we kozen uiteindelijk voor System Floor Technics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vloeren voor bedrijven en kon ons goed advies geven over welke vloer het beste voor ons was. We hadden hun website systemfloortechnics.nl gezien dat dit bedrijf bij ons in de buurt zat, waardoor ze gemakkelijker de systeemvloeren bij ons konden plaatsen. Er was eerst een adviseur van het bedrijf bij ons langs geweest om de situatie te beoordelen. Hij kon precies zien hoeveel vloeren we nodig hadden en welk type het beste was voor onze situatie. We hadden een offerte aan het bedrijf gevraagd en de prijs veel ons erg mee. We wisten dat we op deze manier een groot probleem zouden oplossen en vonden het niet erg om daar voor te betalen. Gelukkig konden de medewerkers van System Floor Technics snel langskomen om de verhoogde systeemvloeren te plaatsen. De medewerkers konden het plaatsen voordat we ons in het nieuwe kantoor zouden vestigen.

Een goede oplossing voor ons probleem

De dag dat wij verhuisden naar het nieuwe kantoor zaten de verhoogde systeemvloeren er al in. De vloeren vallen niet op en zijn erg stevig. We hebben nu veel minder zichtbare kabels op kantoor en de kans is niet groot dat iemand een kabel er uittrekt. Wij zijn erg blij met de verhoogde systeemvloeren van System Floor Technics.  

  • De vloeren lossen ons oude kabelprobleem op
  • Het aanschaf van de vloeren was niet duur
  • De medewerkers van System Floor Technics konden de vloeren snel leggen