Snel je schadeauto verkopen regel je direct via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Zodra je met je auto in een ongeluk terecht komt, dan kan het zo zijn dat je auto daarna niet meer te repareren valt. In principe is elke auto wel te repareren, maar het gaat erom of het de investering nog waard is. Als je bijvoorbeeld eigenlijk alleen het onderstel en de wielen met de motor nog opnieuw kunt gebruiken, dan moet meer dan de helft van de auto worden voorzien van nieuwe onderdelen. Je koopt dan eigenlijk al gewoon een nieuwe auto. Indien het zo is dat je 1 deuk in de deur hebt en dus alleen 1 deur hoeft te vervangen, dan is de reparatie vaak nog wel te overzien. Het hangt er ook maar net vanaf of en hoeveel je krijgt uitgekeerd van de verzekering. Maar als het niet meer te repareren valt, dan wil je je schadeauto verkopen. Het is nooit zo dat een auto echt helemaal niets meer waard is. Zelfs als je een wagen aan de sloperij zou verkopen, dan kun je er nog wel een paar euro voor krijgen. Het is dan ook zaak om te kijken of je je schadeauto kunt verkopen en waar je dat het beste kunt regelen. Het is een idee om zelf op onderzoek uit te gaan en dealers te bellen of sloperijen af te gaan, maar dat is een tijdrovende onderneming waarbij de uiteindelijk opbrengst onzeker is. Het kan best zo zijn dat ja na lang zoeken nog steeds niets hebt gevonden. In de meeste gevallen wil men zo snel mogelijk van de schadeauto verlost zijn. Daarom doe je er goed aan om een schadeauto te verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij kunnen bij wijze van spreken de volgende dag al bij je langs komen en direct de schadeauto meenemen. Je bent dan meteen verlost van dat blok aan je been. Het is vervolgens aan de ophaaldienst om de schadeauto te verkopen. Wat de ophaaldienst er verder ook mee doet, het is niet langer jouw zorg en dat is precies het voordeel van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Je kunt je schadeauto verkopen zonder dat het je tijd of moeite kost. Je ontvangt een mooi geldbedrag op basis van de vastgestelde restwaarde van de auto en daarna ben je verlost van je schadeauto. Mocht je dus een schadeauto in je bezit hebben, dan is het goed om te weten dat je deze eenvoudig kunt verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. 

Regel alles rondom een schadeauto verkopen via sloopautoverkopen.com

Indien je snel je schadeauto wilt verkopen, dan kun je terecht op de site van sloopautoverkopen.com. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om snel je schadeauto te verkopen aan de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Op de site vind je het telefoonnummer van de ophaaldienst. Je kunt bellen en meteen een ophaalafspraak inplannen op een tijdstip dat jou goed uitkomt. 

Verkoop je schadeauto en profiteer van uitstekende service

Als je besluit om je schadeauto te verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan profiteer je ook van de service van deze dienst. Zo profiteer je onder andere van: 

  • Directe uitbetaling in contanten
  • Ontvangst van vrijwaringsbewijs 
  • Auto wordt direct afgemeld bij RdW en belastingdienst