Op zoek naar OSINT trainingen?

Aware online bied hulp aan met het leren van OSINT (Open Source Intelligence). Deze cursussen zijn belangrijk voor bijvoorbeeld journalisten of andere mensen die via het internet informatie zoeken over personen en of diensten. OSINT is daarom een van de belangrijke cursussen die mensen zoals detectives of journalisten nodig hebben om makkelijk via het internet op informatie te komen voor bijvoorbeeld onderzoeken. Daarom bied Awaare online de beste online cursussen aan voor mensen die deze vaardigheid nodig hebben, of deze graag willen leren. Ook bieden wij cursussen aan voor SOCMINT.

Over de trainingen van aware online

Aware Online Academy is door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland getest op de uitgangspunten:

  • Zorgvuldigheid
  • Redelijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Kenbaarheid

Hierdoor heeft onze site een CRKBO-Registratie en is het een erkende online academy. Naast deze registratie hebben we ook een certificatie van SPEN, en kan u een opleiding volgen tot Certified Open Source Intelligence Specialist. 

Onze website bied verschillende niveaus van studies aan, zoals voor beginners, professionals en voor maatwerk. Daarom kan u de beste live opleiding vinden die bij u past. Naast onze trainingen bieden we ook tips en advies aan. Dus, om de functies van Aware-Online.nl samen te vatten:

  • OSINT Training online. Deze training wordt aangeboden door specialisten. U werkt op uw eigen tempo, de opleiding is vanaf uw eigen locatie te volgen en alle online trainingen zullen worden uitgelegd door middel van video’s en tekstuele uitleg. 
  • OSINT Support. Onze website bied zowel trainingen als ondersteuning aan op het gebied van informatie opzoeken. Als u vastloopt bij uw training of bij een langdurig en lastig project kan u altijd contact op nemen over uw onderzoek op onze website.
  • OSINT Tools. Onze website heeft hulpmiddelen ontwikkeld die u kan gebruiken bij uw onderzoek. Zo kan u via Facebook, instapgram of Twitter makkelijk onderzoek doen en grote stappen maken met alleen een telefoonnummer of e-mail. Ook staan er vaak tips in waardoor u makkelijk veilig en snel informatie kan vinden voor uw onderzoek. Ook bieden wij andere websites aan die OSINT tools of tips bevatten. 

Waarom Aware Online?

Onze website bied gespecialiseerde cursussen in OSINT aan, zodat u als klant het beste krijgt voor uw geld. Met 2 certificaties is ons leerplatform betrouwbaar, zorgvuldig en vrij bekend. Daarom streven wij er naar om u de beste studie aan te bieden en zorgen wij er voor dat u snel makkelijk informatie kan opzoeken online. Dus, waarom Aware online?

  • Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het gebied van OSINT-onderzoeken in zowel privé als publieke sector
  • Wij leren u zelf onderzoek doen, zonder het gebruik van OSINT Tools
  • Wij leren u effectief en veilig uw internetonderzoek te verrichten. 

Dus, als u opzoek bent naar een opleiding voor het opzoeken van informatie of OSINT-onderzoeken, kan u goed terecht op Aware Online. Onze website bied de beste cursussen aan door specialisten in dit gebied. Ook bieden we tools, tips en support aan zodat u makkelijk efficiënt en veilig OSINT onderzoeken kan verrichten, zonder maar ook met tools. Neem dus nu contact op met onze website, en begin aan uw eigen OSINT studie op uw eigen tempo en niveau.