Mijn keuze voor de Hp Zbook

HP zbook studio g3 - Beat IT

Het uitkiezen van een nieuwe laptop zal voor mij denk ik nooit heel erg makkelijk worden. Ik ben daar gewoon niet technisch genoeg voor. Op het moment dat iemand begint te praten over het geheugen en andere technische aspecten dan verlies ik de draad van het verhaal meteen. Waarschijnlijk zou het heel erg goed zijn om me er een keer eens goed in te verdiepen, maar daar heb ik tot nu toe de tijd nog niet voor genomen. En bij het uitzoeken van een Hp Zbook op de website van Beat-it.nl was dat ook gewoon helemaal niet nodig. Je vindt hier heel erg makkelijk de informatie die je nodig hebt en vervolgens de producten die het beste bij jou zal passen. Neem nu bijvoorbeeld de Hp Zbook. Deze komt in verschillende versies:

  • 15U
  • 15
  • 17
  • Studio

Het begon mij meteen al te duizelen en ik gaf het bijna op. Toch heb ik op de blog van Beat-it.nl de informatie gevonden die het voor mij in een keer een stuk makkelijker maakte om tot een keuze te komen. Ik heb toen de Hp Zbook meteen besteld en ik had de bestelling in huis voordat ik het wist. Niet alleen de website van Beat-it.nl is heel erg goed en duidelijk. Het is ook nog eens heel erg fijn dat ze hier precies weten wat het leveren van een goede service is. Dat zie je tegenwoordig lang niet overal meer.

Tevreden met mijn Hp Zbook

Als je net zo bent zoals ik, dan is het altijd weer spannend om een nieuw apparaat voor je te krijgen. Ik ben toch altijd een beetje bang dat ik helemaal vastloop en eigenlijk geen idee heb wat ik ermee moet doen. Gelukkig was dit met de Hp Zbook helemaal niet het geval. Het wijst zich eigenlijk allemaal vanzelf en dat zorgde ervoor dat ik vanaf het begin heel erg tevreden ben over het apparaat. Ik ben uiteindelijk voor de Hp Zbook 17U gegaan. Het strakke design van de laptop sprak me heel erg aan en het is ook zeker niet verkeerd dat het heel erg licht is waardoor ik het apparaat overal zonder enige moeite mee naartoe kan nemen. Op de website van Beat-it.nl vond ik een heleboel handige informatie. Een van de negatieve punten die zij hier opsomden was dat de laptop niet genoeg geheugen zou hebben, of in ieder geval dat deze relatief laag is in vergelijking met andere laptops in hetzelfde kaliber. Voor mij persoonlijk maakte dit niet zo heel erg veel uit en tot nu toe heb ik er dan ook nog helemaal niets over te klagen. De Hp Zbook is echt fantastisch!

Meer halen uit mijn laptop

Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst dat de laptop voldoet aan de eisen die ik eraan stel. Dit kwam er voor mij voornamelijk op neer dat de Hp Zbook de software van mijn werk aan moest kunnen en dat ik er simpelweg het internet mee op kan. Ik speel geen computerspelletjes en dus hoefde ik me niet druk te maken over dit soort functionaliteiten. Inmiddels gebruik ik de Hp Zbook alweer een tijdje en ik ben er heel erg tevreden over. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik de Hp Zbook absoluut zou aanraden wanneer ook jij op zoek bent naar een laptop die je goed voor je werk kunt gebruiken en die je overal mee naartoe kunt nemen. Het is heel erg fijn dat het apparaat zo licht is en dat je er dus van alles mee kunt doen. Lees meer..