Katoenen tassen bedrukken?

Wilt u met katoenen tassen reclame maken voor uw bedrijf? Dan bent u bij greengiving aan het goede adres. Katoenen tassen bedrukken zijn helemaal hip en erg duurzaam. U kunt kantoenen tassen bedrukken met uw logo of een tekst. Zo ontstaat er een leuk cadeau of geschenk. Met een relatiegeschenk van greengiving draagt u duurzaamheid uit. Hier scoort u punten mee. 

greengiving: goedkoop katoenen tassen bedrukken

Wilt u goedkoop kantoenen tassen bedrukken? Wij hebben bij greengiving eco tassen die bedrukt kunnen worden maar ook zonder bedrukking is geen probleem. De tassen kunnen bedrukt worden met een logo, tekst of afbeelding zodat er een persoonlijke touch aan kan worden gegeven. De katoenen tassen zijn van goede kwaliteit en erg duurzaam. Erg geschikt als promotiemateriaal voor een bedrijf. Ook leuk om uit te delen op een beurs. 

Tassen in verschillende oplages

Onze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en maten. Wij maken gebruik van de standaard zeefdruk tot 4 kleuren maar hebben nu ook de optie om full-colour te printen. Ideaal voor logo’s met meer dan 4 kleuren of een kleurrijke afbeelding. Oplages gaan vanaf 25 stuks en voordat alles bedrukt wordt krijgt u eerst een voorbeeldtas via de mail opgestuurd. Deze proeftas is uiteraard gratis en aan de hand daarvan kunt u bepalen of het ontwerp nog veranderd moet worden. Na akkoord kan er gedrukt worden. Doordat wij kleine oplages leveren zijn katoenen tassen bedrukken ideaal voor kleine bedrijven. 

De tassen van greengiving

In het assortiment hebben wij verschillende soorten tote bags:

  • Boodschappentas met lange hengsels
  • Boodschappentas met korte hengsels
  • Katoenen rugtas met koorden
  • Katoenen draagtas met bodem
  • Katoenen schoudertas

Al deze tassen zijn verkrijgbaar in ecru. Maar wij beschikken ook over tassen in andere verschillende kleuren. En daarnaast zijn de tassen ook van verschillende kwaliteit. Denk hierbij aan lichte tasjes van 105 gram per m2 katoen of zwaar katoen van 280 gram per m2. greengiving staat voor duurzaam en milieubewust. Het is dus erg mooi dat sommige katoenen tasjes het fair trade of LOTS label hebben. Zo kunt u ook aan de mensen waaraan de tasjes worden uitgedeeld laten zien dat u milieubewust bent. Tevens krijgen hierdoor de katoenboeren ook genoeg geld om van te leven. 

Canvas, linnen en tote bags…

Met linnen tassen en tote bags bedrukken wordt hetzelfde bedoeld als katoenen tassen bedrukken. Canvas tassen zijn eigenlijk ook van katoen en zijn net zo duurzaam, maar het verschil is dat canvas van zwaardere kwaliteit is wat betekend dat de tas extra stevig is. Canvas, linnen en tote bags kunnen dus voor verwarring zorgen maar ze zijn eigenlijk hetzelfde als de katoenen tas. 

Meer informatie

U kunt de webshop bekijken voor onze verschillende modellen, want katoenen tassen bedrukken doe je bij greengiving. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame relatiegeschenken. Ons uitgebreide assortiment wordt met uitstekende service geleverd in Nederland en België. U hoeft alleen maar de tas uit te kiezen en de bedrukking en wij doen de rest.  Weet u toch nog niet helemaal zeker welke tas u wilt? Of heeft u nog vragen over kwaliteit en prijs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden voor het bedrukken van katoenen tassen.