Hulp bij relatieproblemen inschakelen

Ben je op zoek naar hulp bij relatieproblemen? Dan ben je bij Coach Rien helemaal op het juiste adres. Via www.coachrien.nl neem je contact op met een coach die je verder kan helpen en hulp bij relatieproblemen kan verstrekken. Het onderhouden van een leuke en prettige relatie is heel erg belangrijk. Je wilt graag in harmonie met elkaar samen zijn, maar soms lukt dat niet. De oorzaken van problemen die in relaties sluipen liggen sterk uiteen. In sommige relaties ontstaan problemen doordat partners met andere wensen rondlopen. Ze stellen andere eisen aan de relatie en als die dingen te ver uiteenlopen, dan kan er onvrede ontstaan. Een goede relatie valt of staat bij een heldere en open communicatie. Om dat te realiseren, kan hulp bij relatieproblemen raadzaam zijn. Vaak zijn partners gaandeweg het vermogen verloren om in harmonie met elkaar samen te leven en vinden ze het heel erg moeilijk om duidelijk tegen elkaar te zijn. We zien ook dat er steeds dezelfde discussies ontstaan die nooit leiden tot een oplossing maar altijd tot ruzie en meer frustratie. Hulp bij relatieproblemen inschakelen kan zeer de moeite waard zijn en het kan helpen om bepaalde patronen die er in de relatie zijn geslopen te doorbreken. Coach Rien is de objectieve partij die je verder kan helpen om weer naar elkaar toe te groeien en niet van elkaar af. Zoek je hulp bij relatieproblemen?

  • Je bent al enige tijd ongelukkig in je relatie;
  • Je voert steeds dezelfde discussies met je partner;
  • Je weet eigenlijk niet meer zeker of je wel verder wilt met elkaar.

Hulp bij relatieproblemen als volgende stap

Hulp bij relatieproblemen kan zoals we eerder al ter sprake brachten een goede eerste stap zijn om aan je relatie te werken en er voor te zorgen dat de relatie beter wordt. Een coach kan de gesprekken waar jullie normaal gesproken in vastlopen, in betere banen leiden. Soms lopen stellen tegen pijnpunten aan die een hele ander geschiedenis hebben. Dan moet je denken aan situaties waarin een van de partners met een bepaald trauma rondloopt. Iemand die bang is om verlaten te worden, zal waarschijnlijk sneller reageren op een situatie waarin de partner aangeeft meer ruimte te willen hebben in de relatie. Waarom bepaalde dingen gevoelig liggen, hoeft helemaal niet altijd te komen doordat er met de relatie iets mis is. We hebben allemaal een geschiedenis en we nemen allemaal dingen mee die ons gevoelig maken voor bepaalde situaties. We reageren dan niet vanuit een dergelijke situatie, maar vanuit een andere geschiedenis. Hulp bij relatieproblemen kan de volgende stap zijn naar zelfinzicht. Welk gedeelte van de discussie wordt gevoerd vanuit oude en pijnlijke emoties. Welk gedeelte is gestuurd vanuit werkelijke onvrede die hoort bij een bepaald patroon. Hoe kunnen jullie elkaar tegemoet komen? Dat zijn allemaal zaken waar rekening mee moet worden gehouden.

Er weer voor elkaar zijn

Hulp bij relatieproblemen inschakelen kan een manier zijn om er voor te zorgen dat je er weer voor elkaar bent. Vaak geven partners aan zich eenzaam binnen de relatie te voelen en dat is nou net niet de bedoeling. We gaan relaties met andere aan juist om ons verbonden te voelen, en daarom is werken aan die verbinding een van de belangrijkste dingen die er zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het inschakelen van hulp bij jouw relatie. Ben je op zoek naar duurzame oplossingen en handvatten om een betere relatie op te bouwen? Neem dan eens even contact op met Coach Rien. Hij helpt je graag verder.