Altijd een totaalservice bij onze autogarage in Emmeloord

Uw auto is uw rots in de branding. Daarom moet deze ook altijd veilig de weg op kunnen, zodat u niet stil komt te staan langs de weg. Het is daarom van belang dat u een goede autogarage in Emmeloord heeft. Een goede autogarage in Emmeloord kan namelijk alles aan uw auto opknappen, zodat deze weer jaren mee kan. Autobedrijf Durree is zo’n autogarage in Emmeloord. Wij bieden meer aan dan alleen onderhoud in onze autogarage in Emmeloord. Wij leggen u graag uit wat onze autogarage in Emmeloord voor u kan betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen. Zo kunt u direct nog in onze autogarage in Emmeloord langskomen om uw auto op te knappen.

Onze autogarage in Emmeloord doet meer dan alleen onderhoud

Een goede autogarage in Emmeloord kan alles. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een onderhoudsbeurt terecht, maar ook kleinere en grotere reparaties. Onze autogarage in Emmeloord is van alle gemakken voorzien, zodat zelfs de grootste reparaties geen probleem zijn. Bij onze autogarage in Emmeloord hebben wij vakmensen in dienst die ook laswerkzaamheden kunnen uitvoeren. Zichtbare rotte plekken of krasjes kunnen hiermee compleet hersteld worden. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw auto weer door de APK komt, maar ook dat alles er weer netjes uitziet. Daarnaast profiteert u bij onze autogarage van nog een aantal voordelen:

  • Vakkundige reparaties
  • Ophaal- en wegbrengservice
  • Leenauto’s beschikbaar

Wij komen u tegemoet door u thuis te brengen bij pech en kunnen uw auto na de reparatie weer naar de door u opgegeven locatie vervoeren. Zo kunt u direct weer gebruik maken van uw auto en bieden wij een zeer uitgebreide service aan. Daarnaast kunt u bij grotere reparaties ook altijd een leenauto meekrijgen, zodat u uw werkzaamheden gewoon kunt hervatten tot uw auto gemaakt is. Natuurlijk voeren wij ook de kleine onderhoudsbeurten aan, waaronder olie verversen en de airco schoonmaken. Dit doen wij altijd heel vakkundig, waardoor uw auto weer in perfecte staat bij u terugkomt. Ook overleggen wij in alle gevallen eerst met u voordat wij aan een reparatie beginnen. Wij kunnen immers niet in uw portemonnee kijken, dus u moet zelf de afweging kunnen maken of uw auto de kosten nog waard is. U bent van harte welkom in onze autogarage, waar wij samen met u een rondje om uw auto kunnen doen en de mogelijkheden kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie. Zo ziet u direct onze werkplaats en hoe wij te werk gaan, zodat u uw auto met een gerust hart bij onze autogarage kunt achterlaten.

Wij helpen u weer de weg op

Autobedrijf Durree is uw vakkundige en gespecialiseerde autogarage in Emmeloord. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en uitsluitend gecertificeerde en vakkundige mensen in dienst. Zo kunnen wij u altijd een goede totaalservice aanbieden als u met uw auto bij onze garage aankomt. Niet alleen profiteert u van een leenauto bij grotere reparaties, maar ook kunnen wij u en uw auto ophalen bij pech en u daarbij ook thuis afzetten. Zodra uw auto weer klaar is voor gebruik, leveren wij deze tevens af bij het door u aangegeven adres, zodat u direct weer weg kunt rijden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op autogarage-emmeloord.nl of kom langs in onze garage. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.